Caroline, Linda, Sandra en Diana

Oude tijdschriften breien jaren 80

Veel tijdschriften die meeliften op de brei-hype in de tachtiger jaren, kregen meisjesnamen. “Caroline” , “Linda”, “Sandra” en “Diana”. Ik vond vier van die oude tijdschriften, die slechts een korte periode bestonden. Bijzonder van deze nummers die ik in m’n shop plaats is ook dat het éérste nummers zijn! “Nummer 1 uit 1986” In dat jaar kreeg ik mijn eerste baby en om met de babymode mee te doen kon ik dus te kust en te keur kiezen uit breimodellen. Nu zijn deze oude nummers weer leuk om te zien. En de modellen kunnen natuurlijk nog prima worden nagemaakt.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Glorious Knitting

Kunstbreien

Soaring Socks

Gebreide kussens in kerk

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen