Drie jaar elke dag geblogd!

Fototoestel met geborduurde draagband

Vandaag, op 1 januari, heb ik de drie jaar bloggen volgemaakt!
Het zou een koud kunstje zijn om de computer te laten berekenen hoeveel foto’s ik heb gemaakt voor die 1670 blogjes. Maar dat wil ik nu liever niet weten. Het waren er in ieder geval héél veel. Voor elke foto die ik publiceerde, maakte ik er ook een heleboel die ik nìet publiceerde. Heel wat foto’s dus. Dit fototoestel heeft me die drie jaar trouw gediend, en nu is het bijna versleten. De sluiterknop werkt niet goed meer en elke keer denk ik dat hij het opgeeft. Volgens mijn man schijnt het vrij bijzonder te zijn dat je de levensduur van een fototoestel helemaal afwerkt…..

Deze band had ik een tijdje aan m’n fototoestel, maar dat werkte toch niet zo fijn, dus die is er allang weer af. Maar ik wil er nog wel wat over vertellen. Ik was nog maar een tiener toen ik een keer op een markt die lange geborduurde band kocht. Het was bij een stand die eigen-geïmporteerd borduurwerk verkocht uit Zuid Oost Azië. Met mijn aankoop steunde ik een goed doel. Ik had nog nooit zulk prachtig borduurwerk gezien en was helemaal gefascineerd. Voor mijn portemonnee was het destijds een hele aankoop maar ik wilde de band graag hebben. Vele jaren bewaarde ik hem, keek er af en toe naar. Totdat ik de band een keer een voering gaf en er een draagband van maakte. Een fototoestel met een verhaal dus. En een fototoestel wat ook gediend heeft om mij vele verhalen te làten vertellen! Drie jaar lang….. elke dag…..

2 gedachten over “Drie jaar elke dag geblogd!”

 1. Prachtige band,
  dat kan ik me voorstellen dat je daar als tiener wild van was.

  A propos,
  ik heb je gisteren per ongeluk een collagefoto gemaild, die was eigenlijk voor mijn eigen archief bedoeld, maar ik ben niet zo handig met mijn smartphone en heb ergens mijn vinger verkeerd gezet.
  Ik zag het toen de mail zomaar wegschoot (want dat gebeurt letterlijk zo met die phones)
  Gelukkig was het een braaf onderwerp (stel je voor zeg!)

  1. Ha ha! Ik vond het wel grappig, die foto gister. Ik dacht: Al wéér een raakvlak want ik maak ook zulke bloemencollagefoto’s. (Alweer een scrabblewoord). En ik vind dat wij het toch maar ver hebben geschopt met het meedoen met al die smart-snufjes. We doen het toch maar mooi, vind je niet? A propos (zie je, ik imiteer je gewoon!), hoe lang blog jij al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.