Einde verslag reis Noorwegen

Vijf weken lang liet ik elke dag wat foto’s zien van onze reis in Noorwegen. De foto’s hebben vast wel de boodschap overgebracht dat we genoten hebben! Het was heerlijk om weg te zijn en helemaal op te gaan in de prachtige natuur. Om te herstellen en om afstand te nemen.

Ik ben een weekje langer doorgegaan dan ik van plan was met bloggen over deze reis omdat ik zoveel foto’s had met iets van handwerk erop. En ik vond het ook wel makkelijk om daar iedere dag uit te putten. En het verhaal te vertellen. Bij mijn blogjes hield ik zoveel mogelijk de chronologische lijn aan van onze reis.

Ook liet ik onze daktent zien, bovenop de auto. Wij vonden het ideaal om zo rond te trekken! Alleen hebben we wat onderschat dat het in het zuiden van Noorwegen toch nog vrij lastig is om ècht vrije plekjes te vinden. Daarvoor moet je kennelijk nog meer naar het noorden trekken.

En ik ben erachter gekomen dat ik dat ècht nodig heb: gewoon rustig zitten en de verte inkijken. Eindeloos ver kijken.
Ik heb ook veel terùg-gekeken, naar het afgelopen jaar. Het was een intensief jaar. Een rouwjaar. Een jaar waarin er veel is gebeurd.
Deze foto hierboven is van de terugreis, in Denemarken. Dan begin je alweer na te denken over ‘thuis’.
Terugkijken en vooruitkijken: daar is vakantie voor!

Met de auto de bergen over (foto hierboven), en dan in het dal uitrusten en alle indrukken verwerken (foto hieronder, vanaf het plekje waar ik naartoe was geklauterd).
Symbolisch ook: bergen en dalen. We maakten het allemaal mee. Op reis. In het afgelopen seizoen. En in ons leven.
Ik had er dus voor gekozen om vrij uitgebreid verslag te doen. De hele maand juli, en nog een weekje langer. Nu is m’n verslag ten einde.
Verschillende keren kreeg ik reacties dat mensen ervan hebben genoten. Dat vond ik fijn om te horen of lezen.
Nu een vraag aan jùllie: heb je zelf ook een blog? Wil je dan misschien een link naar mijn blog plaatsen?

Het is nog volop vakantietijd. Ik hoop dat jùllie ook kunnen uitrusten!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Boeken over kant

(Geborduurde) gieters

Tour de Hap

Paddestoelen

Comments

  1. Heel leuk om je verslag te lezen. En de bergen en dalen afgelopen jaar zijn heel herkenbaar.
    Ik heb je al op mijn blog staan hoor.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen