Eindje rijden, beetje dromen

r
Direct na ons Groningen-uitstapje afgelopen weekend moesten we ’s avonds alles nog uitladen want de auto moest gelijk de volgende ochtend om 8 uur naar de garage. Na een paar uur kregen we een telefoontje van de monteur: “eh…. de kosten gaan een beetje oplopen, ik meld het maar even….” Ons antwoord: “Oeps, dat is schrikken, daar moeten we eerst even over nadenken”. Dus we maakten de afweging: repareren of een nieuwe-tweedehands? We kozen voor het eerste en een paar dagen konden we de auto weer ophalen. En het was mooi weer: middagje vrij en even een ritje maken! Mooi hè? Het voelt alsof we ons rode modelletje weer terug hebben na hem bijna kwijt te zijn geweest. En hij rijdt weer heerlijk!

fv
En je komt altijd wel wat tegen als je een ritje maakt. Je moet er natuurlijk wel een beetje naar zoeken, maar toch… Kijk nou hoe leuk: die zeeman en die danseres in het bos! Het was ook wel echt weer om te dansen!

Tapisserie Spaanse danseres
Ik zet m’n danseresje in m’n shopje. Daar heeft er al eens eerder ééntje staan dansen, en die stoere zeeman is ook een oude bekende. Tja, we kunnen er de auto-reparatie-kosten niet van betalen, van mijn handeltje, maar het is wèl een leuke hobby! Lekker rijden met het auto’tje en dan leuke dingen tegenkomen. En een beetje dromen om er nog eens rijk van te worden….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.