Extra dekens voor een koude dag

Een koude winterdag. Ik overnachtte in het nieuwe appartement van m’n moeder en het was nog een beetje improviseren. Gelukkig had ik nog wat dekens in de auto. Die liggen er al jaren en soms komen ze weer van pas. Een wollen deken uit Schotland en een katoenen deken uit Marokko. Eigen import. Dat zijn leuke vakantie-souvenirs en je hebt er nog eens wat aan. Bij een verhuizing is het de kunst om zo goed mogelijk te plannen en zo vrolijk mogelijk te improviseren. En daarom waste ik een keer m’n haren met afwasmiddel (omdat ik in het huis sliep waar nog geen shampoo was) en dat ging prima!

De komende week blijf ik nog wat meer improviseren, ook op m’n blog. Ik schrijf wat als het me uitkomt maar ik  probeer wel de bestellingen zo snel mogelijk op te sturen.  Ik ben ik nu druk met heen-en-weer-rijden naar dat nieuwe plekje waar m’n moeder gaat wonen. En dan ga ik daarna weer op zoek naar mooie boeken over dekens uit Schotland en Marokko en nog veel meer.

En voor degenen die mij vragen stelden per email: de beantwoording duurt nog even wat langer, maar je krijgt nog wèl antwoord.
En voor de vaste lezers van mijn blog: deze week gaat het misschien wat rommeliger op mijn blog, maar ik probeer wel elke dag wat te schrijven.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Mies Bloch Kruissteekboek

Kantsklosvogel

Ansichtkaarten uit Volendam

Zonnige kussens

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen