Flower fairy braam met bramenblad

Flower fairy braam met bramenblad

De bramen vond ik niet veel soeps dit jaar. Dus ook niet veel jams. Af en toe keek ik aan een struik of er wat aanzat maar echt veel was het niet. Maar ik heb wel goede herinneringen aan geboruurde bramen! Op m’n twintigste kreeg ik een borduurpakket kado en dat nam ik mee naar m’n studentenkamer. Ik herinner me een lange winter van veel studeren en soms viel dat zwaar. Borduren vond ik aantrekkelijker dan de boeken en daarom had ik een belonings-systeem voor mezelf uitgedacht: telkens een tijdje studeren en dan een kwartier borduren. Dat werkte goed! Mijn eigen¬† ingelijste schilderij heb ik nog en bewaar ik, maar ik laat hier een ander zien. Deze is te koop, en ik plaatste het al eerder in m’n shop. De reden dat ik er nu nog een blogje aan wijd is dat ik nu ook het patroon in m’n shop plaats. Het is m’n eigen patroon van vroeger, compleet met afbeelding. In deze tijd zijn ook de Flower Fairy’s weer populair en wie weet gaat iemand dit weer maken.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Hart met rouwrand

Nationale rouw

Borduren rood en zwart op grof stramien

Wedstrijdje

Geborduurd schilderij vier seizoenen

Vier seizoenen koning geweest

Randje per dag

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen