Flowers en Fleurs


Moeder en Magnolia worden elk jaar wat ouder, maar ze bloeien ook nog ieder jaar. Vorige week  vierden we opnieuw een verjaardag van m’n moeder en dit keer konden we toezien hoe ze een kleine vertegenwoordigster van een nieuwe generatie op schoot kreeg. Over-oma met baby: altijd een prachtig gezicht.
Ook prachtig om te zien is de Magnolia in de tuin van m’n ouderlijk huis, maar de dingen veranderen toch wel wat, in de loop der jaren. Het vrije uitzicht achter de tuin is nu wat minder vrij. Tientallen jaren lag er nog een overwoekerd en onbebouwd veldje achter het huis, maar daar staan nu hijskranen en bouwketen. Het was een verwaarloosde appelboomgaard, maar nu is het bouwgrond.

In het boekje Flowers – Fleurs van DMC staan heel mooie patronen van bloemen. Als je iets groots wilt borduren en wilt insteken op één bloem, dan is dit een heel geschikt boekje. Deze patronen zijn ook goed te gebruiken om te borduren met Smyrna-wol. In plaats van zo’n bloeiende magnolia voor je raam kun je dan naar een groot geborduurd schilderij van één zo’n mooie bloem kijken. In m’n shop laat ik extra veel foto’s zien van deze mooie patronen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.