Gehaakte dekens op tien foto’s

Tien foto's CAL

Gisteren ging ik naar de tweede landelijke haakdag die door Tertia georganiseerd was. Door het succes van de CAL (crochet along) was er ook belangstelling / behoefte gekomen om met andere vrouwen bij elkaar te komen die óók zo’n deken aan het haken waren. Op internet was een lijst gepubliceerd welke winkels meededen en ik had me opgegeven voor de winkel in Epe. Daar trof ik een gezellige groep vrouwen die tòch niet voor de tweede keer bijeen waren, maar al voor de derde keer! Ze hadden tussentijds zelf ook nog een ontmoeting georganiseerd! Daarbij had één van de vrouwen die vorige keer foto’s gemaakt van alle gehaakte dekens, en die foto’s had ze afgedrukt en deelde ze nu als kadootje uit. Wat een aardig gebaar! We legden al die foto’s even op de vloer van de winkel en zo staan ze nu allemaal tegelijk op deze blog! Zonder dat we de dekens weer opnieuw bij elkaar hebben gelegd. Wat geeft dit een kleurrijk en gevarieerd beeld van ieders plezier en eigen invalshoek met deze dekens!Haakmiddag Epe op 21 juni 2014
Ik vond het erg leuk om ‘along te crocheeën’ (aan te haken is natuurlijk de beste vertaling) bij deze groep vrouwen. En ik heb ook enorm genoten van de gastvrije ontvangst in de prachtige en grote winkel in Epe. Een grote tafel waar we allemaal aan konden schuiven, gratis koffie en thee, en als je iets nodig had, dan was het allemaal beschikbaar. Wat een geweldig goed concept!

4 gedachten over “Gehaakte dekens op tien foto’s”

 1. Truus uit Drenthe

  Wat gezellig zo samen aan de haak! Gisteren was er ook de Quipday voor quiltsters-was dat ook bij jullie?
  Even op google gekeken naar de Morgenster–zeldzaam in Drenthe! Dus door zaadpluizen weg te geven,wordt het hier straks een zee van Morgensterren.
  Het is de gele,die je hebt?
  gezellige avond
  groetjes,Truus

 2. Hallo Els, Ik heb je wel op de foto, maar nog niet in m’n adresboek. Wil je mij (via contact-knop) je adres sturen, dan stuur ik je de foto’s!
  Hallo Truus, De morgensterren-zaden heb ik op twee plekken in Gelderland geoogst. Ze zijn al op de post naar Brabant en morgen stuur ik ze naar jou in Drenthe! Het bijzondere van deze gele bloem is dat hij alleen ’s morgens bloeit en om 12 uur ’s middags dichtgaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.