Gehaakte kerstbal: gister en vandaag

Vanaf dat ik begon te bloggen maakte ik er een gewoonte van om dat ’s ochtends te doen. Die gewoonte zit er zò diep in dat ik zelfs onrustig wordt als het me door omstandigheden soms niet lukt en wat later wordt. Ik wil gewoon een stukje schrijven! En dan was het voor de rest van de dag klaar. Maar dat was dus helemaal in het begin, al heel wat jaren geleden.

Na een tijdje merkte ik dat ik later op de dag soms weer andere dingen zag / kocht / maakte / of wilde aanbevelen. Dus maakte ik (toen nog aarzelend) daar een extra blogje over. En al gauw werden dat er meer, want ik zag / kocht / maakte zovéél!

En er kwam nog een extra reden bij waarom ik soms meerdere keren op een dag blogde: ik heb bij het schrijven een hekel aan het woordje ‘gister’. Dan moet ik soms zeggen dat iets van ‘gister’ is, en dat vind ik niet passen bij een ‘dagelijkse’ blog. Dus probeerde ik zoveel mogelijk dezelfde dag nog iets te laten zien.

En dan vooral als het weer dan ook nog eens veranderd is, dan wil ik niet aankomen met een foto van ‘gister’. Of zelfs van ‘eergister’.
Maar op de dag dat ik die foto maakte, waren er soms al andere dingen en dan denk ik ook wel eens: “dan bewaar ik die foto tot ‘morgen’.”
En zo zijn er altijd wat overwegingen, en meestal hoeven mijn bloglezers die overwegingen ook helemaal niet te weten.

‘Vandaag’ toch even afwijken van de drive om helemaal actueel te zijn:
Dit is een foto van ‘eergister’, toen ik een eind ging fietsen. De gedachte was: ook wat laten zien wat gehaakt is! Gehaakte kerstbal dus.

En nog een opmerking over de twee blogjes van gister: ik wacht nog even met het beantwoorden van de vraag waar deze blogjes vandaan komen.
Misschien wil iemand het nog raden. Eén hint kan ik wel geven: ze waren hóógst actueel!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.