Herfstvakantie

Het kringetje is bijna rond. Ik sluit af met hetzelfde haakwerkje wat ik aan het begin van mijn Texelse blogjes ook liet zien. Telkens legde ik het ergens neer en wilde ik daarmee het uitzicht een eigen accentje geven. Een eigen draai, een eigen draaiend rondje.
Na terugkomst bleef ik nog twee weken lang blogjes maken met de foto’s die ik had. Door het zo te doe, kon ik de foto’s ook makkelijker combineren dan wanneer ik ze op de dag zelf zou hebben gepubliceerd. Het was weer eens wat anders zo, maar het ging wel vrij lang door….

Helemaal zelfs tot aan de volgende midweek! Het is herfstvakantie en er zijn nog veel meer mooie kustplekjes om uit te rusten en om van te genieten! Volgende week gaan we nòg weer naar zo’n zeeïg plekje toe, ook weer een midweek. Deze beide midweken hadden we deze zomer geboekt, eigenlijk als onze hoofdvakantie. Dus m’n shop gaat nu weer een weekje dicht. En ik ga weer een week lang mooie merklapjes laten zien!

Aan het begin van m’n foto-verslag vroeg ik me af of ik alle verhalen nog wel zou weten. En nu ben ik toch nog één vergeten! Ik wilde nog vertellen dat het me opviel dat er vrij veel blote-voeten-lopers waren, veel meer dan de vorige keer. En ook op dagen dat het best wel fris was. Dus dan is het vast een trend!

Dus komende week ga ik kijken of ik nog een keer barrevoets kan lopen. En tijdelijke afdrukken kan maken in het zand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.