Hoe zullen de balletjes gaan rollen?

Hartelijk welkom in een nieuw blogjaar!
Al zeven jaar vind ik het leuk om elke dag te bloggen over handwerk. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken van handwerkjes op onverwachte plekken, of op plekken waar dat handwerkje goed uitkomt. En ik vind het heerlijk om die foto’s aan jullie te laten zien.
En gister, op oudejaars-verjaardag, vond ik het fijn om van sommigen van jullie te horen dat jullie m’n blogjes graag lezen.

En nu ligt er een nieuw jaar voor ons, een jaar dat anders is begonnen dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Welke kant zullen de balletjes uit gaan rollen? Ik heb ook nagedacht over welke kant ik met mijn handwerkjes heen rol en een paar dingen gaan misschien wat anders worden dan voorheen. Zoals dat ik mijn eigen regel om altijd een actuele foto te laten zien, wat ga versoepelen. Dus nu deze foto van twee gehaakte balletjes op een leeg strand. In plaats van een nieuwe foto tijdens onze nieuwjaarswandeling van vandaag.

Maar we zullen wel merken hoe het allemaal gaat.
Mijn handwerk-foto’s zijn ook bedoeld als een vrolijke noot in een rare tijd, en ik ben blij met de feedback dat dit wordt gewaardeerd.

1 reactie op “Hoe zullen de balletjes gaan rollen?”

  1. Het jaar ligt nog helemaal open voor ons. Net als met een borduurwerk begint het in kleine stukjes….kruisjes zeg maar. Het is aan ons om er kleur aan te geven. Net zoveel kleur als deze balletjes….je oog valt er meteen op. Dat is ook met je blogberichtjes….ze geven kleur en je gaat met een glimlach verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013