Margriet (op m’n horloge)

Veld met margrieten en lupine

De eerste dag van een nieuwe maand. Ik heb alweer zin om te bloggen over de eerste sneeuwklokjes en crocussen die ik heb zien bloeien. Maar op zondagen doe ik het op m’n blog vaak wat rustiger aan. En vandaag mag ook wel want ik publiceerde gister al zes blogjes, dus er staat nog wel genoeg te lezen dacht ik. Ik doe vandaag wat andere dingen (dan bezig-zijn met handwerk) maar ik ben ook nog wat aan het nagenieten Margrieten horlogevan een mooie en merkwaardige dag.

Ik kreeg een reactie van iemand dat ze me had herkend van m’n horloge! Dat vond ik zò leuk! Ik had dat horloge op m’n verjaardag gekregen, en was nog wel van plan om het hier te laten zien. Het leek me leuk om het op evenementen waarop veel handwerksters samenkomen te dragen. Dus had ik het gisteren voor het eerst om. En nog vóór ik dat had aangekondigd, had iemand het al gezien en begrepen dat ik dan Margriet was. Wat leuk!

Ook leuk dat er vandaag wat nieuwe mensen zijn op m’n blog. Hartelijk welkom! Ik blog dus elke dag, maar op zondag wat minder. Althans, dat was de bedoeling…..

5 gedachten over “Margriet (op m’n horloge)”

  1. In plaats van je horloge viel mij bij jou je corsage op van de Margriet die je gehaakt had. Weet je misschien nog, bij de toiletten. Ik kreeg je visitekaartje en vandaag op je website gekeken. Erg leuk en informatief! Je staat bij mijn favorieten. Zelf ben ik al even niet actief op mijn blog, maar dat komt wel weer.

  2. Welkom Petra en Anke! En wel grappig eigenlijk: ‘horloge’ heeft met de ’tijd’ te maken en ‘updates’ en ‘volgen’ ook! Leuk om elkaar digitaal en soms in het echt ‘in de tijd’ te ontmoeten.

    1. Ha, niet moeilijk om te raden dat jij graag een horloge met een roos erop wilt!
      Maar ik denk niet dat ik je kan helpen met een adres daarvoor. Mijn man bestelde dit horloge voor mij uit China en het was een probeersel om te kijken hoe dat allemaal gaat. Ook omdat er nu mensen in Japan zijn die mijn kruissteekboeken bestellen en daarom wilden we zelf eens kijken hoe lang zo’n poststuk daarover doet (drie weken).
      We hebben een hele website met goedkope horloges doorgescrolled en daar zaten helaas voor jou geen andere bloemen-horloges bij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.