Op 1 december

Op 1 december 2013 publiceerde ik mijn eerste blogje op Tweedehandswerk.
En vandaag, op 1 december 2019, laat ik iets kleins zien. Na zes jaar bloggen op tweedehandswerk mag ik (met enige autoriteit) zeggen: ook het kleine is belangrijk! Alles wat met liefde is gemaakt of gegeven, is de moeite waard.

Gister bezocht ik een paleis, wat ondanks dat het nu verlaten is nog steeds de grandeur van weleer uitstraalt. Maar wij wonen niet in paleizen, maar in gewone huizen. Wij omringen ons niet met kostbare albasten vazen, maar genieten van het kleine en het persoonlijke.
Vandaag mijn kleine kleurige kussentje. Helemaal zelfbedacht en helemaal van mij!
En hopelijk ook helemaal met inspiratie voor jullie: ook het kleine kan je blij maken.
Fijne 1-december-zondag gewenst!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Herfst of winter?

Duizend blogjes op Tweedehandswerk!

Het wandtapijt van Bayeux

Guimpen in een huisje op een berg

Comments

  1. riek Loch zegt:

    dan geniet ik al 6 jaar van uw blogs,soms verrassend soms herkenbaar soms verdrietig soms tot lachens toe soms inspirerend ik kan nog heel lang doorgaan. ik hoop dat u nog heel lang blogt
    ik GENIET ervan

    groetjes Riek Loch

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen