Oude telefoons T65

Het oude Raadhuis aan het marktplein is elke zomer het decor van antiekmarkten, waar ik zelf ook graag heenga. Deze foto liet ik een keer zien toen ik anderen aanspoorde om dat ook eens te doen. “Even naar Apeldoorn gaan.”
Het geborduurde raadhuis stond een tijdje in m’n shop maar werd niet besteld. Vorig jaar met kerst bood ik het aan mijn schoonzus aan, want die is in dat mooie gebouw getrouwd. “Dan maak ik er wel een kussen van” zei ik. Zoiets blijft dan (natuurlijk) een tijdje liggen, maar gister heb ik het dan toch gemaakt!  Borduurwerk losgemaakt uit de lijst, precies passende achterkant, vulling erin en klaar. Heel mooi geworden, en precies op tijd klaar voor de volgende kerstviering.

Lange tijd was de T65 telefoon met draaischijf het standaard toestel wat bijna iedereen had.
Wij kozen bij ons trouwen voor een rood toestel en dat hebben we altijd bewaard. Later kochten we er ter decoratie nog een paar mooie bij. Het ivoorkleurige exemplaar uit 1980 en het mocca model uit 1984. Those were the days! Heeft er iemand belangstelling voor deze telefoons? Want wij zetten ze nu op marktplaats.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude ansichtkaart Bunschoten Spakenburg

Regenboog boven de IJsselbrug

Zwart wit

Kingsize tapisseriekussens

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen