Tapisseriekussen bij vakwerkhuis

Tapisserie kussen bij vakwerkhuis
Op bezoek bij mijn broer en schoonzus, die in een mooi vakwerkhuis wonen. Ik nam mijn tapisserie-kussen mee wat ik Tapisserie kussen marktzelf maakte van een (tweedehands) borduurwerk waarop een markt is uitgebeeld, tegen de achtergrond van hoge vakwerkhuizen.
Het is een heerlijk kussen, lekker groot en gevuld met veren. Ik moest er even over nadenken of ik het zou gaan verkopen en nu heb ik besloten om het in m’n shop te zetten. Daar vind je nog wat detailfoto’s en informatie over de bijpassende ribfluwelen achterkant.

Het is leuk om iets helemaal mooi te maken, op te knappen, bijbehorende materialen te zoeken. En te genieten als het af is. Maar soms komt dan toch het moment dat het tijd is om er weer afstand van te doen. Mijn broer en schoonzus vertelden dat hun mooie huis net een dag voor ons bezoek is verkocht. Dat is wat!

v

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Hollandse Handwerkbeurs

Patchwork picknickkleed van fairtrade stof

Twee tasjes en twee gedachten

Geborduurde silhouetten componisten

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen