Twee kussens, voor de rust

Ik ben nog een weekend in het huis van m’n moeder. Aan het werk, maar ook aan het ‘zijn’ en aan het ‘beleven’ met m’n zussen. De mooie kussens met Cuna-patchwork liggen hier nog, daar kon ik voor vandaag wel eens een foto van maken.
Af en toe krijgen we nog wat kaarten, en soms schrijft iemand dat het misschien wel een beetje aan de late kant is. Dan denk ik: juist fijn! Ook nu nog is het fijn om te merken dat er met mij wordt meegeleefd. En soms is een groet dan weer aanleiding om nog wat uit te wisselen met iemand die ik eerder nog niet had gesproken, en dat doet juist goed.
En daar is de zondag óók voor, voor be-leven en mee-leven, voor herstel en rust (vandaar die kussens), voor het kijken naar mooie dingen en het luisteren naar goede woorden, en het lezen van aloude teksten. Op deze kaart had iemand voor mij die aloude Psalm 23 in het Engels uitgeschreven en dat deed mij goed.

“The Lord’s my shepherd. He in love defends me, I shall not want. In pastures green he tends me, makes me lie down, his care and mercy showing.”

Goede zondag!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Tasje bij Ikea

Bezoek aan Dillenburg

Oude Ariadne’s

Macramé (oud en hip)

Reacties

  1. Netty Joling-Ensink zegt:

    ik las je blogjes regelmatig, maar de laatste maanden kreeg ik e niet meer. Nu ineens kwam er waar wat binnen en lees ik weer van je. Gecondoleerd met het verlies van je moeder, het is een heftige tijd voor je geweest. Ik wens je veel goeds toe. Ik hoop nu weer regelmatig van je te kunnen vernemen, want dan gaat het ook goed met je! Met groeten, Netty Joling

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen