Zo varen de scheepjes voorbij

Nog steeds is het zonnig weer en dat daagt mij nog steeds uit tot het plaatsen van zonnige of zomerse borduurwerken. Nu vond ik dit mooie plaatje van zeilboten die over het water scheren. Het lijken wel oude Friese skûtsjes, waarvan er nog ongeveer negentig zijn, en die houden elk jaar een wedstrijdje. Die wedstrijd is dit jaar al geweest, maar toen lag dit borduurwerk nog in een doos en nu kwam het eruit, en vind ik het leuk om hier nog te laten zien.

Deze zomer plaatste ik veel oude borduurwerken in m’n shop en sommige werden besteld. Dan hoor ik ook wel eens wat over wat iemand er dan mee gaat doen. Worden ze ergens opgenaaid of worden ze ingelijst? Ik hoorde alleen maar van mensen dat ze ze gingen inlijsten. En dat vind ik dan heel leuk om te horen, en ik denk dat andere borduurliefhebbers dat ook wel leuk vinden om te weten. Een mooi borduurwerk is nog steeds aantrekkelijk om in te lijsten en een mooi plekje in je kamer te geven, ook al heb je dat borduurwerk niet zelf gemaakt.

Zo ‘gaan de scheepjes wel voorbij’, en de borduurwerken ook, maar ze komen toch verrassend vaak weer op mooie plekjes terecht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.