Bars

Niet zòmaar wat strookjes aan elkaar genaaid, al zou je dat misschien kunnen denken.
De ontwerpen van de Amish zijn harmonieus van kleur en afmetingen. De verhoudingen van de stroken en randen zijn precíes goed en daarom zijn die ontwerpen zo krachtig en boeiend. Een hele tijd geleden wilde ik ook eens wat maken en probeerde iets kleins uit. Dit mini-quiltje (wat ik gebruik als pannelap of rondslingerend handigheidje of aardigheidje) maakte ik vroeger. En na al die jaren kan ik zeggen dat ik er nog steeds niet op ben uitgekeken, en dat komt door die perfecte verhoudingen.

Vanmorgen ga ik ook iets doen wat met een soort ‘perfecte verhouding’ te maken heeft: ik ga nog eens een coachings-wandeling doen. Niet alleen in huis bezig, ook weer even naar buiten!

4 gedachten over “Bars”

  1. Nog nooit gequilt maar wel gekregen werkjes liggen en heeeel veel boeken over die handwerkende amish.vrouwen gelezen !

    1. Wat leuk dat je zoveel boeken over het handwerk van de Amish hebt gelezen. Waren dat Engelse boeken? Je stimuleert mij om ook eens op zoek te gaan naar wat boeken over hen. Geen patronenboeken, maar wat romans.

      1. Nee, niet in het engels maar vertaalde, en ja, niet altijd even echte “lectuur”, wat heet maar toch uit hún leven gegrepen dus boeiend ..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.