Bloemenkaarten voor mijn verjaardag

Twee kaarten, die ik al mocht ontvangen.
En twee foto’s, want dat past in het kader van een terugblik.
Wat zeggen deze foto’s? Dat het vaak zo moeilijk is om te kiezen. De blauwe kaart op het blauwe handdoekje en de witte op het witte handdoekje? Of net andersom? Allebei kan, en je moet keuzes maken. Vier jaar geleden toen ik begon met bloggen, was ik heel streng voor mezelf: één foto! En heel soms een klein foto’tje erbij als dat nodig was om het blogje te verduidelijken. Later werd ik wat scheutiger. Maar toch hééft het wel wat: de beperking maakt dat m’n lezeressen het vol houden om deze foto-stroom te blijven volgen (tenminste, dat denk ik dan). Vandaag die twee foto’s, als illustratie dat ik ook het afgelopen jaar alsmaar aan het kiezen was. Bloggen = keuzes maken, net als het hele leven trouwens.

En wat zegt deze foto nog meer? Dat mijn foto’s bijna altijd ‘recent’ zijn. Ik maak wel eens wat foto’s vooruit, maar nooit voor lang. Dus deze handdoekjes lagen er nog van de foto-van-gister en toen kwamen die kaarten en vond ik die breiwerkjes wel handig om nog eens te gebruiken. Dus dat is (in het kader van een terugblik) mijn werkwijze.

En wat zegt deze foto ook? Dat ik een paar hele lieve vriendinnen heb! Die mij feliciteren voor mijn verjaardag en de kaart op tijd op de post deden want morgen wordt er geen post bezorgd. En die weten dat ik van bloemen hou. Handwerk en bloemen: een prima combinatie!
En handwerk en foto’s: onuitputtelijk! Elke dag weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.