Burda Filethaken

“Zeker wacht u alweer vol spanning op dit blad!” Dat is de eerste zin uit de inleiding voor de Burda-special Filethaken.
Nou, dat weet ik niet hoor, of jullie daar ook vol spanning op hebben gewacht. Maar het zòu kunnen van wel, want deze mooie tijdschriften kom ik nou ook weer niet zo heel vaak tegen. En dit is een exemplaar wat ik nog niet eerder in m’n shop had, en ook nog eens in heel goede staat.
Er kunnen allerlei afbeeldingen weergegeven worden in filethaakwerk: kastelen, bloemen en fruit en natuurlijk de bekende engeltjes. Filethaakwerk heeft een lange traditie en meestal een geromantiseerde uitstraling.

Met zo’n groot stuk filethaakwerk kun je leuke dingen doen, bijvoorbeeld je eigen uitzicht op de straat blokkeren. Deze foto nam ik met één  hand die het haakwerk vasthield en in de andere hand het fototoestel. Ik kon het niet zo gauw permanent bevestigen en weet ook niet of ik dat ga doen. Maar het is wel grappig eigenlijk: een vrolijke noot op de viool in plaats van zicht op geparkeerde auto’s. Dus ik ga het met plakband nog even op het raam plakken en als ik er dan na een paar dagen achter kom dat het toch eigenlijk niet goed past, dan haal ik het eraf en zet het in m’n shop.

Fijne dag, en vergeet niet de vrolijke noot!

3 gedachten over “Burda Filethaken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.