Collage zondagse kussentjes

“Lang geleden” begon ik ermee om elke dag te bloggen en ontdekte ik dat er elke dag ook meer dan genoeg was om over te bloggen. De ideeën bleven zich maar aandienen en ik wilde overal wel over schrijven. Om mezelf nog enigszins te beperken bedacht ik het kussentje-voor-de-zondag. Daarmee liet ik zien dat ik het op zondag welletjes vond en probeerde om de computer uit te laten. We leven trouwens ook in een doorgedraaide wereld en een beetje het goede voorbeeld geven om ook rust te houden vond ik wel passend. Een betere wereld begint bij jezelf, zeggen ze altijd, en er is altijd wel iets waarmee je kunt beginnen.

Toch heeft elk plannetje ook weer zijn eigen dynamiek en alleen maar een foto van zo’n kussen was ook weer saai, dus ik legde dat kussentje meestal wel ergens neer waarbij het een gezellige foto werd. Reuze leuk om te doen, en heel lang dus het begin van mijn zondag.
In de loop der jaren liet ik zo talloze kussens en kussentjes zien. Groot en klein, mooi gemaakt of heel simpel. Een kussentje met een verhaal, of een kussentje wat een aanleiding geeft tot een verhaaltje. Van alles wat!

Vaak kwamen die tweedehands kussens en kussentjes in mijn shop en spraken ze ook andere handwerksters aan. Deze collage is gemaakt van kussens en kussentjes die verkocht zijn. Die liggen nu ergens anders op een stoel of in een verzameling.

Of ik doorga met zondagse kussens en kussentjes te laten zien weet ik nog niet. En dat is ook prima, om het nog niet te weten, want de zondag is om uit te rusten en als je daarna weer verder gaat wordt het vanzelf wel duidelijk.

Fijne zondag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.