Deel je verhaal

Voor velen zullen het geen gemakkelijke kerstdagen worden. Wanneer er een lege plek is, wanneer er eenzaamheid en verdriet is, dan zijn feestdagen extra moeilijk om door te komen. Het gemis en de pijn worden dan extra gevoeld.
Recent deelde iemand in een reactie op een blogje iets over een groot verdriet wat dit jaar in haar familie was gekomen. Daar werd ik door geraakt. Er zijn nog veel meer mensen die het moeilijk hebben. Als je daarover iets wilt delen op mijn blog: van harte welkom om dat te doen.
Het is goed als je je kunt uiten. Als je anderen wilt laten weten hoe het bij jou of u is. Als je uitspreekt dat het niet makkelijk is.
Dit rouwlint kwam ik net nog tegen en ik besloot er nog een foto van te maken. Om daarmee ook uit te spreken dat ik me er van bewust ben dat het voor velen een moeilijke tijd is. Ik wens jou en u van harte sterkte toe. Ik hoop dat het een klein beetje troost als ik ook dit aspect een plekje geef op m’n blog. Het is niet alleen maar mooie plaatjes; het leven is ècht moeilijk. En verdriet is soms heel erg groot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.