Durable boekjes

De Durable-boekjes van vroeger zijn al een paar jaar populair. Alle kleedjes en kleden, gordijntjes en valletjes, spreien en vloerkleden kunnen weer opnieuw gemaakt worden. Net als vroeger in de zeventiger en tachtiger jaren. De boekjes die afgebeeld staan op de bovenste collage zijn het meest geliefd. Het eerste boekje ‘Sfeer en romantiek‘ is het meest geliefd van allemaal, daar hebben heel veel haaksters (of dochters van haaksters) goede herinneringen aan.

Durable gaf ook boekjes uit met haak- en breipatronen. De voorkanten daarvan zie je op de boenste rij. De patronen hierin zijn wat meer gedateerd.
De boekjes die afgebeeld staan op de onderste rij zijn nieuw in m’n shop. Het eerste boekje van deze rij is het enige in groot formaat.
Het tweede boekje van de laatste rij is een ‘best-of-boekje‘, met de patronen die het meest populair waren.
En het laatste boekje van deze collage is het oudste. Met patronen die inmiddels zo oud zijn dat ze juist opnieuw weer aantrekkelijk zijn!

Twintig Durable-boekjes die nu in m’n shop staan. Een leuk aantal, maar er zullen er vast nog wel meer opduiken want dit zijn ze nog lang niet allemaal.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Blauwe bessen

Gehaakte lampekap

In volle draf op weg naar u

Kerkelijke paramenten in gouddraad en zijde

Comments

  1. Annelies zegt:

    Wat leuk,al die haakboekjes van “vroeger”.
    Ik heb net Sfeer en romantiek bij je besteld.Ben heel blij dat ik het gevonden heb!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen