Geborduurde ooievaar

De lente gaat weer verder, na het winterse intermezzo. Bij ons ligt er nog een beetje sneeuw in de schaduw, maar ik laat nu nog een foto zien van vorige week. We kwamen terug van de veerpont en zagen bij landgoed Spaensweerd een paar mensen met telelenzen langs de weg. Dan ga je zelf ook kijken: waar kijken die naar? Naar de ooievaar op het nest. “Dat ga ik anders doen”, dacht ik. Die ooievaar heb ik thuis nog wel liggen, maar dan geborduurd.

Het borduurwerkje is van ‘vroeger’ toen een ooievaar nog wat bijzonders was. En dat landhuis is ook van vroeger, ik herinner me dat we daar nog naast hebben geschaatst. En dat we de tuin bezochten, die toen nog elk jaar werd opengesteld. Zo lang geleden is dat toch niet?

2 gedachten over “Geborduurde ooievaar”

  1. Weer een leuk borduurwerkje. Ik vind de ooievaar nog steeds bijzonder. Elke morgen zie ik ze hier in het park. Ze zitten nog niet zo heel lang op het nest. Ik vraag me af of het dan hetzelfde paartje als vorig jaar. Toen was er maar 1 jong. We gaan het zien

    1. Leuk zo’n ooievaarsnest bij je in de buurt; dan is er elke keer als je daar loopt iets om naar te kijken en de ontwikkeling in het nest een beetje te volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.