Gebreide handdoekjes

Eerst breide ik handdoekjes van alle restjes dikke katoen. En nu besloot ik ook de dunne katoen op te breien. Ik heb nog een vraag liggen van iemand die vroeg of deze handdoekjes ook fijn drogen. Eerlijk gezegd weet ik dat nog steeds niet. De drive om te breien is groter dan de drive om de doekjes uit te proberen. En de drive om te breien is ook al niet zo groot, want over deze doekjes deed ik wel een half jaar. Maar het was fijn om voor de rustige momenten steeds wat te hebben klaarliggen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Alvast wat voorjaarskleur

Herten in kruissteek (2)

Kostuumkunde

Ingelijst schellekoord jacht

Reacties

  1. HANNIE GAMLIELI zegt:

    MARGRIET,LEUK DIE DOEKJES. IK BREI ZE TEGENWOORDIG OOK EN DAT IS JOUW GOEIE VOORBEELD………. LEUK … GROETJES HANNIE.

    • Margriet Hof zegt:

      Leuk dat je ook zulke handdoekjes breit! Ik vond het fijn om telkens iets heel simpels omhangen te hebben. Ik liet ze gister nog eens zien op m’n blog zodat je ze nog wat beter kunt zien.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen