Give away: Bloemenboekje

 

Nu ik toegekomen ben aan nummer 10.000 in mijn shop, heeft het is toch iets als: Doel bereikt!
Ik was niet echt bezig om dat hoge nummer te ‘halen’, maar nu het er is, voelt het wel als een rond doel, gesymboliseerd in dit ronde borduurwerkje. Iemand maakte er een leporello-boekje van en dat vind ik nu een mooie give-away.

Ik legde het boekje naast een bordje wat van mijn moeder is geweest. Zij zei: “Als ik iets mooi vindt, dan vind ik het gewoon m’n hele leven mooi.” Alles wat ze niet mooi vond, deed ze weg uit haar huis en alles wat ze mooi vond zette ze mooi neer. Zo keek zij en ook ik tientallen jaren tegen dit mooie souvenir-bordje met alpenbloemetjes aan. De liefde voor bloemen kreeg ik van m’n ouders mee, en het is fijn om m’n hele leven al van bloemen te mogen genieten.

Alle handwerksters over de hele wereld weten dat bloemen een fantastisch motief zijn om te verwerken in naaldkunst. Zo maakte iemand eens een fraai Hardangerkleedje waar de gestileerde bloemkelk van een klokje duidelijk op terug te zien is. Ik legde er een verdroogde Ridderspoor uit, uit een boeket wat eigenlijk weg moet maar ik laat bloemen liefst zo lang mogelijk staan. Ook alweer een illustratie dat we de bloemen zo lang mogelijk willen vasthouden.

Bloemen verwerken in handwerk is gewoon een fantastische manier om zo lang mogelijk van bloemenpracht te kunnen genieten!
En nu is dit kleine boekje een mooie give-away voor mijn groot-geworden-shop. Daar staan ook veel boeken in met talloze verwerkingen van bloemen. Bloemen zijn verblijdend!

Wat moet je doen om voor dit geborduurde boekje in aanmerking te komen?
Laat hieronder een reactie achter (of per mail, en dan plaats ik die reactie geanonimiseerd erbij). Schrijf wat je leuk vindt aan mijn shop, of wat je zelf hebt met handwerk, of met bloemen. Ik hoop dat ik veel reacties krijg!

 

7 gedachten over “Give away: Bloemenboekje”

 1. Veel afwisseling in je shop.Er is ook al wat uit de aantrekkelijke voorwerpen deze kant op verhuisd!
  Iedere dag leuk om te kijken en soms weer wat bij te leren.
  Op naar je volgende hoogtepunt met blogjes!

 2. Wat ik met handwerken heb? Het liefst zou ik de hele dag handwerken, als dat eens zou kunnen, heerlijk!
  Ik “neus” graag door tijdschriften en handwerkboeken, om ideeën op te doen, om technieken te leren, om te inspireren. En je blog is zeker een inspiratiebron!

 3. ” A thing of beauty is a joy forever ” en ik heb op deze blog al heel veel ” things of beauty” voorbij zien komen. Dus veel vreugde gedeeld door jou, Margriet. Daar mag je terecht trots op zijn.

 4. Elke twee weken kijk ik uit naar de mail om te lezen wat u hebt geschreven over boeken, tijdschriften en wat u er allemaal van maakt. Het maakt me stil, dat er zoveel creatieve creatie zijn . Bedankt
  Groetjes Erna

 5. Het boekje zelf geeft mij meteen inspiratie; een boekenkaft maken met een mooi borduurwerkje!
  Dank je wel voor je onuitputtelijke bron van inspiratie die je blogjes zijn. Je focust op handwerken, dat weet ik, maar je blogjes over mooie plekjes in de natuur zijn minstens zo inspirerend. Ga zo door! Lieve groet, Betsy

 6. Hoi,
  Ik ben erg blij met je blogjes. Verschillende vormen van naaldkunst/borduren kom ik bij je teggen, daarnaast een heleboel leuke artikelen in je webshop, ga zo door zou ik zeggen !!
  Ik doe graag mee!
  groet
  Anita A

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.