Handwerkboekenplezier

Collage handwerkboeken
Een collage van twintig handwerkboeken die ik de afgelopen tijd toevoegde aan m’n winkeltje. En voor nieuwe lezeressen geef ik graag nog eens wat uitleg over mijn werkwijze. Ik hou van oude handwerkboeken, en blader alles wat ik tegenkom zelf ook met interesse door. Soms schrijf ik een blogje om een bepaald boek aan te bevelen, en dan wil ik graag een foto maken van dat boek met iets wat erbij past, of wat in het blogje ter sprake komt. Soms plaats ik ook iets in m’n shop zònder daar eerst over te schrijven, zoals het Basishandboek Breien. Soms wordt een boek na een blogje gelijk besteld, en dan haal ik het weer uit m’n shop.  En soms staan de boeken wat langer te koop, vooral de nogal specialistische, maar dan worden ze vroeg of laat ontdekt door een liefhebber en dan is het fijn als een specifiek boek weer terecht komt bij iemand die er wat mee kan.
Soms heb ik meerdere exemplaren van hetzelfde boek, en dan blijft het boek in m’n shop ook al heeft iemand het net gekocht.

Voor alle oude handwerkboeken geldt: ze weerspiegelen een deel van de handwerkcultuur. Ze zijn met liefde en kennis-van-zaken geschreven, ze zijn met toewijding gebruikt en bewaard door vorige eigenaressen, ze ze worden door mij ook met liefde opgestuurd naar degenen die ze kan gebruiken (en ze bij mij bestelt). Handwerk-plezier hoort bij Handwerkboeken-plezier!

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013