Jachttafereel en bolletjes tijd

Jachttafereel in tapisserie

Voor m’n gevoel heb ik nù pas, op maandagmorgen, een uur minder. De klok is een uur vooruit gezet. Dan is het weer langer ’s avonds licht, maar ’s morgens voor je gevoel een uur eerder je bed uit. Ik heb nu maar weinig tijd om te bloggen want ik moet zo weg, en pak maar gauw een paar foto’s die ik afgelopen weekend maakte. Het past ook nog bij het thema “Jachten”, wat geïllustreerd wordt door het geborduurde ‘jachttafereel”.
Een ander ’thema’ wat ik bij deze foto’s zou kunnen verzinnen is het tegenovergestelde van ‘jachten’, namelijk: tijd in overvloed. Bolletjes Oliebollen op schaalwol en bolletjes van deeg kun je beide op de tijd betrekken. Mijn bolletjes wol in de houten bak liggen hier al een tijdje in de kamer en het kost tijd om ze op te borduren. Dit jaar bakte ik nog geen oliebollen maar gister had ik er ineens zin in. Met al die regen was het ineens een uitstekende dag om ze te bakken. Ik dacht: dan vier ik het einde van de wintertijd!
Het is misschien een wat warrig blogje geworden. Maar ik mis dat extra uur en ik laat het maar zo voor een keer. Ik heb geen tijd meer, zogezegd. O, en de lama’s op m’n kleed zijn natuurlijk geen lama’s maar vogels. Ik denk dat ik vanmorgen ook een vreemde vogel ben met m’n jachtige verhaal. Maar tijd voor een afsluitende wens is er nog wel: Fijne zomertijd gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.