Klimkast met handwerkboeken

Op de dag dat de poes weer opgehaald zou worden door haar baasje, was ze drukker dan anders. Voor m’n boekenkast had ze nog niet eerder belangstelling getoond. Ik zat achter de computer en draaide me om, om eens te kijken wat ze ging doen.
Overigens hoef ik me vaak ook alleen maar om te draaien op m’n burostoel, om een besteld boek te pakken. Een hele wand van de werkkamer wordt ingenomen door boekenkasten. Klein stukje ertussen waar een ladenkastje staat, met wat dozen erop waar de textielkaarten inzitten. Die nis was het startpunt voor een poeze-expeditie.

Ik ben wel verbaasd. Wat gaat ze nou doen?

Ze wil ertussen, dat is duidelijk.

Maar nee, het lukt niet. Even later probeert ze het nog eens een stukje verderop, en komt dan wèl helemaal bovenop. Wat een grappig gezicht!
Dus nu hebben jullie mijn boekenkasten ook eens gezien. Boordevol handwerkboeken! Het past allang niet meer allemaal in de kast, dus boven staat ook nog wat.
1 september vandaag. Het wordt na de lange zomer tijd om weer eens wat nieuwe boeken toe te voegen!

4 gedachten over “Klimkast met handwerkboeken”

  1. De poes wilde vast een boek voor je opzoeken dat je nodig had!
    Hij was heel voorzichtig zoals ze meestal zijn.
    Groeten,Anneke

  2. Poezen zijn meesters in het klimmen en verstoppen. Ik had vroeger ook een poes die alles waar hij in kon kruipen, daar klom die ook in, maar de meeste tijd liep hij buiten in de tuinen, hij sliep ook buiten in een doos onder het afdak. Ik ben wel jaloers op je boekenkast met boekjes, ik dacht dat ik aardig wat handwerkboeken bezit, maar dit zijn wel heel veel boekjes.

  3. Leuk hoor, al die kasten met handwerkboeken. en zo netjes. Ik ben een paar maanden geleden verhuist en dan merk je pas hoeveel boeken je hebt. Het zijn uiteraard niet allemaal handwerkboeken, maar ook Science Fiction en Fantasyboeken en de stripboeken collectie van manlief. Het loopt in de duizenden. Momenteel nog allemaal opgeslagen in bananendozen in de huiskamer, omdat we nog aan het pleisteren en schilderen zijn boven, Daar komen de meeste boeken en stripboeken te staan. Ben benieuw of onze kat er ook in gaat klimmen, maar het enige waar ik hem in heb zien klimmen in zijn klimboom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.