Lopen en lopertje in Antwerpen

De boulevard langs de Schelde in Antwerpen is een prachtig plekje om te lopen, maar het licht was wat saai. Gelukkig had ik wat bij me.
Een mooi gekleurd lopertje was al eerder uit m’n tas gekomen. Het is eigenlijk alleen maar een lapje stof, maar ik hou van die kleuren en had het gewoon in m’n tas gestopt. Dit is zò leuk: lopen in Antwerpen! Naar de etalages kijken en zien wat de nieuwe mode wordt. Lekker veel etnische designs weer, mooie kleuren en motieven.

Bij een andere etalage zag ik net zo’n jurkje als ik zelf aan had (altijd fijn om bevestigd te worden dat je het juiste jurkje aan hebt). En daarbij een rieten mandje. Zo leuk! Ik ben altijd dol geweest op rieten mandjes, nadat ik er als kind één kreeg, rechtstreeks uit Afrika. Dat is meer dan vijftig jaar geleden en dat mandje heb ik nog steeds. Nu dus in de Antwerpse mode: elegante jurkjes met exotische mandjes. Helemaal top!
En plastik bloemen zag ik ook overal. Telkens zei ik tegen mijn lief: “Zie je wel dat plastik bloemen hip zijn?” Hij heeft er een hekel aan, maar de mode staat nu een tijdje aan mijn kant. Mooi zo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.