Iets over hoe ik blog

Je kunt maar één keer zeggen: “Hier was ik gister”, en dat kan dus alleen vandaag. Nu kan ik dus nog zeggen: “Hier was ik gister, in Antwerpen!”
Na een paar Belgische dagen ben ik nu weer thuis en ga zo langzamerhand weer wat meer bloggen. Degenen die mijn blog al langer volgen, weten hoe ik blog. Voor de vele nieuwe lezers maak ik er weer eens een klein introduktie-blogje van.

Ik probeer meestal  één onderwerp per blogje te doen. Anders wordt het zo’n ratjetoe. En soms heb ik méér om over te schrijven dan in dat ene blogje (per dag) past, en zo is de gewoonte ontstaan om dan meerdere blogjes (per dag) te doen. Om alle onderwerpen die ik wil coveren ook de ruimte te geven.

Iets-van-handwerk meenemen op dagjes-uit of op vakanties is voor mij een goede manier om een foto persoonlijk te maken. Vaak gebruik ik de tas die ik die dag bij me heb om een foto een accentje te geven. Tassen zijn leuk, en er is altijd wel weer een reden om je collectie uit te breiden. Deze tas – versierd met kraaltjes – bleek een prima stads-tas te zijn. Je loopt de hele dag rond in zo’n stad, en hebt dan toch wel een flesje en een vestje nodig. Dat past er allemaal goed in. Soms komt zo’n tas na afloop van een blogje dan in m’n shop, en soms hou ik hem gewoon lekker zelf.

In de afgelopen weken ben ik op nog veel meer plekken geweest. Ik maakte wel foto’s maar deed het gedurende de zomer wat rustig aan met bloggen. De komende tijd ga ik nog wat blogjes maken over m’n uitstapjes.

Een andere invalshoek van mijn blog is dat ik altijd zo kort mogelijk na een event of evenement blog; liefst gelijk dezelfde dag. De afgelopen tijd deed ik dat dus niet. En dan maakt het nu ook niet meer uit of ik nu eerst m’n andere foto’s laat zien van mijn dagen in België, want ik kan dan vanaf morgen toch al niet meer ‘gister’ zeggen. De komende tijd ga ik dus gewoon gezellig alles door elkaar hutselen en nog wat blogjes maken over wat uitstapjes van de afgelopen weken. Op elk blogje ‘moet’ (van mezelf) iets van handwerk staan; dat is de lol!

En het uitgangspunt van m’n blog.

1 gedachte over “Iets over hoe ik blog”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.