Morgenzoentje

Goedemorgen allemaal!
Sneeuw bij het wakker worden, de drukte van de ochtendrituelen, haast om alles klaar te krijgen wat er moet gebeuren…. wat hebben jullie allemaal al achter de rug voordat je besluit even te kijken of er weer een blogje van mij is? Soms vind ik het wel een gek idee hoor, dat ik dus ook onderdeel ben van iemand anders ‘ochtendritueel’!

Maar meestal vind ik het wel leuk en ik probeer elke dag bijtijds te bloggen, zodat je niet voor niks mijn blog aanklikt. Alleen soms lukt dat niet zo goed. Dan zijn er hier eerst ook dingetjes waardoor het stagneert, of wil ik eerst mailtjes beantwoorden. Of eerst een ochtendwandelingetje maken (want sneeuw in april is best bijzonder, dus ik maakte zojuist een ommetje). En dan lukt het soms minder goed om hetgeen ik in mijn hoofd heb ook op mijn blog te krijgen. Ik was zojuist bezig om wat nieuwe boeken in mijn shop te zetten, en dat ging langzamer dan gedacht, en dat vind ik dan niet leuk. Ik keek om me heen of ik dan iets anders heb om een blogje over te maken en toen viel m’n oog op deze kaart. Ik legde hem op het deksel van mijn postzegeldoos (die slingerde hier ook nog). En maakte een ochtend-groet!

Nu ga ik weer verder met mijn boeken-blogje (met de rust dat ik in ieder geval al ‘geblogd’ heb). En jullie waarschijnlijk ook weer verder met jullie eigen dingen. Het was gewoon even een groet, een ochtend-wensje, een gezellig plaatje. Fijne dag gewenst! (en vergeet niet een wandelingetje te maken in de aprilsneeuw!)

2 reacties op “Morgenzoentje”

  1. Inderdaad klein ochtend ritueel, eerst opstaan,de medicijnen, kopje thee en het blogje! En dan begint een nieuwe dag.

    1. Bedankt voor je reactie Johanna! Ik vind het heel leuk om te weten dat ik bij sommigen bij hun ochtendritueel hoor! Ik kreeg ook nog een paar reacties per mail van lezeressen die me lieten weten dat ze elke ochtend m’n blog aanklikken.

      Ik hoop dat er elke dag even een stimulans is om zelf ook met plezier die dag iets met je eigen handwerk te doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013