Gebreid blaadje

Een gebreid blaadje: dat is weer eens wat anders dan anders. Ik had nog een blogje in gedachten om wat te vertellen over hoe ik meestal zoek naar de beste achtergrond om een handwerkje op te leggen. Want de achtergrond bepaalt mede hoe iets goed uitkomt. Dus maakte ik twee foto’s, met dat gebreide blaadje:

Vanmorgen fietste ik al vroeg naar een dorp bij de IJssel. Het was eindelijk eens droog, en ik genoot van het fietsen. Het blaadje had ik meegenomen.

Want ik wilde toch nog even wat andere plekjes uitproberen, voor m’n blogje. Gebreid blaadje op een gespreid (stenen)bedje: ook leuk!

Ik ging voor het eerst op visite bij iemand die ik nog van vroeger ken. “Wat een mooi uitzicht heb je!” Terwijl zij met de koffie bezig was, zei ik dat ik even wat uit m’n fietstas moest pakken. Hier wilde ik het ook nog even uitproberen, en natuurlijk mag het daar blijven staan (en dus komt het niet meer in m’n shop).

En nu heb ik gelijk een foto om nog een vraag mee te stellen: ik zou het leuk vinden om een paar foto’s te ontvangen van bloglezeressen die in het verleden wel eens een handwerkje bij me hebben gekocht. Ik ben benieuwd hoe dat dan bij jùllie een plekje heeft gekregen. Hoe hangt het aan de muur of ligt het op de bank? Of hoe heb je het ingelijst of verwerkt? Wat heb je ermee gedaan? Of heb je misschien eens iets bij me gekocht wat nog moest worden afgemaakt, en is dat ook gelukt? Zou je daar eens een foto van willen sturen?
Dus eigenlijk net zoiets als deze bovenste foto. Voor mij is het leuk om dat handwerkje – waar ik dan een tijdje mee bezig ben geweest om te fotograferen, in m’n shop te zetten, en daarna op te sturen – ook eens in een heel andere omgeving te zien. En te zien waar het is terecht gekomen. Daar ben ik best benieuwd naar.

Na m’n bezoek fietste ik (zonder blaadje) weer terug. Nu was het helemaal mistig. Ook super!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.