Op de post. Voor elk wat wils

Op een dag ergens in 2019 had ik heel veel bestellingen om op de post te doen. Het zal wel na een vakantie zijn geweest, of na een weekend met een nieuwsbrief. Best veel wat er allemaal in enveloppen moest worden gestopt. Eerst alles maar eens bij elkaar zoeken en daarna adressen schrijven. Daar was ik wel een tijdje mee zoet.

Ik maakte wel eens vaker een foto van wat er op een maandag op de post ging. Deze foto uit 2017 kon ik ook nog terugvinden. Ik moest toen nog leren om rekening te houden met de weerspiegeling. Dat deed ik wel voor m’n blogfoto’s maar niet altijd voor een snelle foto voor mezelf. Nu vind ik het leuk om een paar van die foto’s toch nog eens te laten zien. Wat is er al veel verstuurd!

Nog een foto uit 2017. De durable-boekjes en andere haakboekjes werden toen populair. En de Ariadnes met baby- en kindertruien ook; daar hebben veel handwerksters nog goede herinneringen aan.
En zo ben ik al een hele tijd bezig om bestellingen af te handelen. Al die oude boeken en tijdschriften komen weer bij andere liefhebbers. Fantastisch toch?

Het zijn toch wel het meest boeken en tijdschriften die op de post gaan. En als afwisseling een handwerkje.
Dit zijn trouwens wel de uitzonderingsfoto’s hoor. Het is heus niet elke dag zo druk.
Dus ga nou ook niet denken dat ik hier heel rijk mee wordt. Als je al die uren rekent…..

Maar wèl leuk om dit nu eens te laten zien! En ik heb ook nog een bedoeling met dit blogje:
Ik heb er nu wat aandacht op gevestigd dat ik nummer 10.000 in mijn shop heb geplaatst. Maar dat wil nìet zeggen dat ik nu tienduizend artikelen in mijn shop heb staan. Heel veel is al verkocht. Zoals je op deze verzamelfoto’s kunt zien. Voor mijn eigen administratie nummer ik alles door, en zo kwam ik aan dat hoge nummer. Maar in werkelijkheid is er ook al veel verkocht.
Hoeveel ik dan nu nog in m’n shop heb?
Genoeg, maar ik ga het niet tellen!

2 gedachten over “Op de post. Voor elk wat wils”

 1. Joke Heijnen

  Ha Margriet , wat is het toch genieten van al die oude bladen , ik ga als ik me niet zo lekker voel , bladeren in mijn ariadnes of kruissteekboeken , knap ik helemaal op.

  1. Margriet Hof

   Hallo Joke,
   Bedankt voor je reactie. Ik denk dat het voor veel mensen herkenbaar is, zoals jij beschrijft dat je opknapt van het doorbladeren van oude handwerk-tijdschriften.
   Maar nog niemand had het eerder zo geformuleerd.
   Dus ik denk dat ik je reactie ga bewaren in een apart mapje, en dan maak ik later nog eens een bloemlezing van al deze leuke reacties.
   Hartelijke handwerkgroet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.