Oude tijdschriften kerst

Kerstnummers, Kerstideeën, Kerst-specials en De mooiste Kerst-ideeën!
Ze heetten Sandra en Sabrina, Diana en Renata: de tijdschriften van vroeger die volop inspeelden op de actuele handwerk-modes. En ook voor de kerstperiode werden er mooie tijdschriften gemaakt met volop handwerk- en knutsel-ideetjes. De meeste tijdschriften werden gelezen en gebruikt en na de kerst weer weggedaan, maar sommige tijdschriften werden bewaard. De meeste van deze tijdschriften hebben de werkbladen zelfs nog in de nietjes, en zijn nu een leuke manier om even terug te gaan naar die vroegere knutsel-tijd.
Ook een oude Margriet werd bewaard, met daarin 24 babytruitjes. Die past ook goed in deze serie. Net als een oud Kerstnummer van Neue Mode.

Dit heeft vast geen enkele webshop: oude kerstnummers van dertig jaar geleden! Bij het toevoegen van deze tijdschriften in mijn shop viel het me op dat veel tijdschriften geen jaartal op de cover hadden. Daar dachten de uitgevers dan niet aan. Ik ben maar niet gaan zoeken om het juiste jaartal in het tijdschrift te vinden, maar liet het maar een keer zo. Het benadrukt de tijd-loosheid c.q. tijdschrift-bruikbaarheid van deze kerst-nummers.

Ze zijn om lekker te bladeren en ideetjes op te doen en iets uit te kiezen om de decembermaand feestelijk te maken. Met volop ideeën om te naaien, breien, haken en vooral te borduren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.