Paar dagen in Berlijn

Bàm, in your face. Dat is altijd het effect van graffiti. En dit keer van deze foto.
Ik was een paar dagen in Berlijn, en wist van te voren dat ik daar ook volop graffiti zou zien. Onderweg van hotel naar tram liepen we telkens langs deze rijk versierde muur. Een prima plek voor een paar meegenomen haakwerkjes.

Ik was een paar dagen daar met mijn zoon. We zagen beroemde Berlijnse gebouwen, bezochten indrukwekkende musea, en aten elke lunch en avond op één van de vele hippe terrasjes. Op de laatste avond gingen we na zo’n terrasje nog op een heuvel in een park zitten, vlakbij het hotel, genietend van de laatste zonnestralen over de stad. Nog even een paar blog-foto’s maken, want daar had ik me overdag niet zoveel tijd voor gegeven. Te druk met gewoon lopen, kijken, alle indrukken ondergaan. En natuurlijk met het volop genieten van het daar zijn met m’n zoon. Het was geweldig!

Geen uitgebreid Berlijn-verslag dus, ik doe het dit keer in vakantietijd wat anders. Later komen er nog wat museum-foto’s.
Nu deze graffiti-foto’s. Onderweg naar de oude stad, telkens langs deze muur. Het schreeuwt om aandacht. Thuis zag ik pas wat erop gespoten was. Bombi Duko!
Berlijn is een wereldstad waar wereldgeschiedenis is geschreven. Waar de bewoners veel hebben meegemaakt en veel hebben te vertellen.
It shows.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.