Paspoort tasje

strikjes rood wit blauw
Vorig jaar was ik er al eens aan begonnen om wat te haken met rood-wit-blauw, maar ik vond het niet mooi worden en de bolletjes bleven liggen. Het wordt al gauw te heftig, als je alleen die kleuren gebruikt. Maar nu kwam ik op de gedachte om deze nationale kleurtjes te combineren met ecru, net als in een postzak dus. M’n zoon ging een lange reis maken en vlak voor vertrek naaide ik nog even een paspoorttasje voor hem. Dat paspoort-tasje bracht me op het idee om er ook eens één te haken. En toen had ik nòg een paar restjes over en dat werden strikjes. Het is er de tijd van het jaar voor!

Terwijl we bij m’n moeder verjaardag vierden, kwam er bericht binnen van onze zoon: veilig aangekomen! Met z’n Nederlandse paspoort aangekomen in een ver land, opgehaald van het vliegveld, vervoerd naar een verafgelegen dorpje. En daar gaat hij nu een onderzoekje doen. Hij liet weten dat hij gelijk kon beginnen. We waren blij toen we dat bericht kregen en uit opluchting en vrolijkheid bond ik net een oranje lintje om de strikjes en maakte ik deze foto.

Ik heb even overwogen om mijn eerste blog-tutorial te maken voor deze maaksels, maar dat is toch niet echt nodig lijkt me. Je gebruikt gewoon de maat van je paspoort en dan wijst het zich vanzelf wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013