Poes en Patchwork

In de winter wil ik borduren en in de zomer wil ik bezig zijn met lapjes. Elke zomer merk ik die quiltkriebels, en nu leek het een goede periode om eens lekker alles tevoorschijn te halen. M’n man ging een weekje op vakantie, m’n zoon vroeg of ik op zijn poes wilde passen, en voordat ze samen vertrokken zei ik dat ze nog wèl even moesten helpen om de tafel middenin de kamer te zetten. Het kleed opgerold, de bank aan de kant en het huis voor me alleen. Nu nog een uur lang de trap op en af om al m’n dozen met lapjes en onafgemaakte quilts naar beneden dragen. Ziezo, ik had er zin in! Lekker een week lang alles om me heen laten slingeren. Daar heb je gewoon wat tijd en ruimte voor nodig. Kijken welk stofje geschikt is als rand, bepalen hoe je iets wilt afmaken, dat soort dingen.

Maar ja, die poes hè? Zo’n schatje! Maar ik merkte dat het toch niet goed samenging. Poes en Patchwork. Dus ik kreeg niks af, maar ik had wèl veel Plezier!
De poes is allang weer opgehaald, en als ik deze foto’s zie dan smelt ik zelf ook weer. Het was zò gezellig!

2 gedachten over “Poes en Patchwork”

  1. Wat heerlijk een mooie poes om je heen. Dan kom je ook niet toe aan werken met lapjes. Poesjes houden je wel bezig, als het hun uit komt.

  2. Hallo Elma,
    Ja, het is een lieve en mooie poes, en ik denk dat ze vast nog wel eens bij ons komt logeren.
    Ik vond het leuk om via je reactie te merken dat het wel herkenbaar is, dat je niet goed aan lapjes toekomt met zo’n speels dier om je heen!
    Hartelijke groet aan jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.