Quilts in B&B-huisje

In het kleine huisje waar we van een een bed & breakfast & buitenuurtjes genoten, boden de balken een mooie plek om wat aan op te hangen. De grote quilt met sterren is door iemand anders gemaakt en ik heb vorige week wat doorpitwerk om de blokken gedaan en maakte er een rand omheen. Dezelfde lichtgroene stof gebruikte ik voor vier bloemblokken, die maakte ik af terwijl we ’s avonds daar lekker zaten. Na een hele dag quilts te hebben gezien, wou ik zelf ook nog wat steekjes zetten. En dan zit je daar, met bijna uitzicht op het wad, en vliegt er zo’n vlucht gakkende ganzen over. Die ervaring heeft altijd tot de ‘verbeelding’ van quilters gesproken, en zo is ‘Flying Geese’ ook een geliefd motief voor een quiltje.

Vlak voor vertrek hing in alles nog even met een piepklein speldenknopje tegen die balken. Quilts van anderen zien werkt stimulerend; dan krijg je er zelf ook weer zin in!

Het was was een fijn plekje waar ik nog wel eens aan terug zal denken!
Dit was het laatste blogje van het verslag van onze quiltdagen in noord-Groningen. Nadat ik hier gedurende drie dagen foto’s van had laten zien en blogjes over had geschreven, heb ik de volgorde van de blogjes weer omgewisseld, zodat het oudste blogje bovenaan staat, en dit laatste blogje onderaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.