Sterretjeskussentjes

Aan het begin van dit jaar hield ik het drie maanden vol om elke dag iets kleins van handwerk af te maken. Borduurwerkjes van mezelf of handwerkjes van iemand anders worden vaak mooier als er nog even iets aan wordt hersteld of afgemaakt. Alles wat in een maand afkwam stopte ik in een mand en aan het eind van de maand kieperde ik de maandmand om en maakte ik een foto. Drie van die foto’s liet ik recent zien.

Nu aan het eind van het jaar had ik zin om nog weer wat af te maken. Deze twee kussentjes waren nog blijven liggen, want ik had geen vulling meer om ze op te vullen. Nu wel, dus alleen maar even opvullen en laatste naadje dichtnaaien. De kussentjes zijn me dierbaar, want ik maakte ze van oud garen wat nog van mijn grootmoeder was geweest. Dat had ik altijd apart gehouden en niet laten opgaan in mijn grote garencollectie. Ik vond het leuk om met dat oude garen nog iets te maken.

En die twee kussentjes heb ik dan weer om te laten zien op deze decemberzondag: fijne dag gewenst!

1 gedachte over “Sterretjeskussentjes”

  1. Ach, dat is leuk om zo een herinnering aan je oma te maken. Ik heb ook het borduurpatronen van mijn moeder nog apart in haar eigen borduurdoos. Dan is ze er nog een beetje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.