Tas en omslagdoek

De hele avond zat ik in de tuin te borduren. Het zijn tropische dagen! Ik bleef zitten totdat ik het donker was. Alleen even naar binnen om een omslagdoek te halen.
Deze Thaise tas laat ik graag zien. Hij is prachtig, maar ik voel me ook bezwaard dat mensen (in landen waar het veel vroeger donker wordt) urenlang zitten te borduren om iets bij te verdienen. Ik borduur voor m’n plezier, maar als er moet worden geborduurd voor de toeristen-industrie dan lijkt het me wel wat anders.

En hier nog een foto van de tas, die ik meenam naar de bloeiende hei. Precies dezelfde zacht-paarse kleur.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude nummers Handwerken zonder grenzen

Geborduurd voorjaarstafereel in de hagel

De mooiste kleedjes

Wie breit houdt van de Hema

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen