Aanbieding tijdschriften Cross Stitcher

De Engelse tijdschriften Cross Stitcher voorzien een groot land met een lange borduurtraditie van vele prachtige borduurideeën en borduurpatronen. De tijdschriften zijn heel mooi om door te bladeren, en ook voor Nederlandse borduurliefhebbers een aangename verrassing. Want wat is er allemaal al veel bedacht en gemaakt! Zò mooi allemaal!

Je ziet ook patronen die in Nederland ook bekend zijn geworden, o.a. door het Borduurblad, en dan realiseer je je dat die patronen vaak worden ingekocht van ontwerpers en dan kan iedere redactie er een mooie vormgeving aan geven. Het leuke van deze Engelse tijdschriften is dat ze via interviews ook aandacht geven aan die ontwerpers en dat geeft nog wat meer achtergrondinformatie bij de mooie patronen van onze tijd.

Er zijn ook trends in de borduurwereld. Zoals het framen van je borduurwerk in een ronde borduurring. Foto’s in deze tijdschriften laten zien hoe mooi dat eruit kan zien, en bij het interieur kan passen. Op bovenstaande collage zie je drie covers met die ronde borduurringen.

Na drie foto’s met tijdschten ‘Cross Stitcher’ ook nog een paar foto’s met tijdschriften die erop lijken, maar toch net weer wat anders zijn:
The Cross Stitcher, For the love of Cross Stitch, The World of Cross Stitch, Cross Stitch Country, Cross Stitching, Enjoy Cross Stitch, en Cross Stitch Gold.
Alleen al het opsommen van al die namen is vermakelijk: wat zijn er veel verschillende (concurrerende?) tijdschriften, die allemaal op elkaar lijken!

Al deze tijdschriften nu in een mooie aanbieding: drie voor tien euro! Bestellen kan via een mailtje.

1 gedachte over “Aanbieding tijdschriften Cross Stitcher”

  1. Leuk om Crosssticher tijdscriften te zien. Omdat ik in Engeland woon(ik ben Engelse) heb ik alle tijdschriften (van nummer 1). Ik heb er veel van geborduurd over de jaren, met veel genoegen.
    Groetjes va Reina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.