Tienduizend-kaart

Je voelt je pas ècht feestelijk als je wordt gefeliciteerd, en zo’n moment had ik vanmiddag. Ik kwam thuis van een bijeenkomst waar ik ook wel even had willen vertellen dat ik deze week nummertje 10.000 in m’n shop had geplaatst. Maar ik deed het niet. De ervaring heeft me geleerd dat niet iedereen zich wat kan voorstellen bij een blog-en-webshop. Dus ik begin daar ook niet zo vaak over. Ik heb op mijn blog gewoon mijn eigen wereldje (met jùllie!!) en daar ben ik blij mee. Maar ik hou dat wereldje vaak wel gescheiden van m’n andere ‘wereldjes’.

Ik kwam dus thuis, en vond een kaart op de mat. Eerst verwisselde ik m’n zwierige plooirok voor vrijdagavond-op-de-bank-kleding en daarna had ik een fijn momentje om die kaart open te maken. Van mijn vriendin! Met wie ik zò vaak heb gebeld en dan kon ik van alles tegen haar vertellen over mijn Tweedehandswerk. Zo blij met deze kaart! Nu voel ik me echt feestelijk! En ook al een paar leuke reacties gehad op mijn give-away’s. Iemand schreef dat ik me terecht trots mag voelen. Dat voel ik me nu ook!

Ik wil nog wat doorgeven over dit gebeuren, waar ik de afgelopen weken steeds wat over schreef. Ik vertelde telkens wat over hoe ik mijn shop run. Daar is nog meer over te vertellen, en misschien ga ik daar volgende week nog even mee door. Ik heb dit mijlpaalmoment aangegrepen om telkens wat toelichting en uitleg te geven.
Rond mijn zevenduizendste blogje schreef ik wat over hoe ik blog, en nu rond mijn tienduizendste artikel wat ik in m’n shop plaats vertel ik telkens wat over aspecten die met m’n shop te maken hebben. Ik ben dus nog niet uitverteld en ook niet uitgeteld.

Vorig jaar  kreeg ik een grote bestelling van een boekenliefhebber uit België, en die kwam hij toen persoonlijk ophalen. Hij zei enthousiast tegen me: “Je bent de beste boekensprokkelaar uit de Lage Landen!” Dat vond ik toen zò leuk om te horen! Ik besloot die opmerking te bewaren tot nu. Ik wil het hier gewoon graag zeggen. Ik was er zo blij mee, dat iemand dat zo zei.
Nu zocht hij vorige week opnieuw contact met me. Hij zei: “Margriet, jouw boekenaanbod is onverslaanbaar! Ik keek weer eens op je website en was helemaal verbaasd over alles wat er was bijgekomen!” Opnieuw een opmerking die ik zeer waardeerde.

Net zoals ik deze kaart van mijn handwerkvriendin ook zeer waardeer. Ik ben maar doorgegaan en doorgegaan. Er bleken nog zòveel meer handwerkboeken te zijn! En nòg is alles niet ontdekt en in mijn shop gekomen. Ik ga nog even verder. En daarbij heb ik dan ook soms zulke superfijne bemoedigingen en waardering. Zonder die zou ik het niet hebben volgehouden hoor! Niet iedereen begrijpt dat dit ook wel een flinke klus was, om al die artikelen te sorteren, te fotograferen, te beschrijven, te documenteren, te bewaren en te versturen. En dat hoeft ook niet. Maar het is wèl leuk als je af en toe zulke bemoedigende reacties krijgt.

En nu: muismat laten voor wat het is, en lekker vrijdagavond-op-de-bank! Ik voel me voldaan dat ik dit heb bereikt!

6 gedachten over “Tienduizend-kaart”

  1. Beste Margriet, gefeliciteerd met je 10.000ste artikel in je webshop. Het aanbod is enorm en leuk om zoveel oude bekende boeken en patronen en handwerkjes bij elkaar te zien en ook te kunnen aanschaffen. Boekjes en patronen van weleer, die nu meer dan eens weer leuk zijn om te verzamelen. Geniet van je 10.000ste aanbieding in je webshop en dat er nog maar veel artikelen mogen bij komen.

  2. Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met dit jubileum, ik heb je pas deze week “ontdekt” en ben blij dat ik nog een heleboel blogjes heb te lezen van je. Superleuk, groetjes, Liesbeth

    1. Margriet van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.Ik vind iedere week weer inspiratie na het lezen van jouw blogjes en kijk er altijd weer naar uit. Ik hoop dat je hier nog heel lang mee door kan en mag gaan. Je bent voor ons handwerksters een geweldige inspiratiebron. Dank je wel hiervoor.
      Lieve groet vanuit Friesland

  3. Van harte gefeliciteerd, Margriet! Een hele prestatie om zóveel items in je shop te plaatsen. Als ik een beetje ga bedenken hoeveel tijd en energie daarin is gaan zitten…
    Dank je ook voor de vreugde over handwerken die er zo vaak in je blogjes weerklinkt. Lieve groet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.