Verslag quiltfestival

In het Hogeland in Noord Groningen werd gedurende drie dagen (van 8 tot 11 juni) het vijfde Quiltfestival gehouden. Dit festival is twee-jaarlijks. Ik neem me voor om volgende keer eerder te beginnen op mijn blog om anderen aan te moedigen er misschien heen te gaan: het is zeker de moeite waard!
Het festival wordt mede geroemd omdat het een leuk uitje is voor echtparen: lekker drie dagen rondrijden in de provincie en onderweg leuke dingen zien. De quiltliefhebbers zijn vaak vrouwen, en hun mannen mogen dan rijden… De mannen vinden het vaak leuk omdat ze geïnteresseerd zijn in de oude opengestelde gebouwen.

De afgelopen dagen heb ik meerdere blogjes gepubliceerd over de quiltroute. De quilts hingen in molens, kerken, musea, een bijgebouw van een borg en ik probeerde een beeld te geven van hoe dat eruit zag.
De tentoongestelde quilts laten de hele variatie van quilts zien: van traditionele quilts tot art-quilts.

Op de heenreis naar Groningen deden we ook nog wat leuks. Later maak ik nog een paar blogjes over waar dat grote borduurwerk van de gouden koets terecht kwam….

2 gedachten over “Verslag quiltfestival”

  1. Margriet, dank voor de leuke blogjes die je hebt geschreven over het quiltfestival Noord Groningen.Het is fijn om al lezend en kijkend naar de foto’s er nog even van na te genieten.

    1. Dankjewel Mien! Het was een leuke uitdaging om deze blogjes te maken en na te denken over de bete foto’s en ik ben blij dat het werd gewaardeerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.