Breien tijdens toespraak luisteren

M’n vestje in kleurverloop garen maakte ik deze zomer af, maar ik vond het niet mooi genoeg, en dus liet ik het ook niet zien op m’n blog. Ik begon gewoon gelijk weer aan een nieuw vestje. En daar zou ik vandaag weer mee verder kunnen gaan! Lekker met een dekentje op de bank, want het is te duur om de kachel aan te doen dus het wollen dekentje ligt na de warme zomer weer klaar. En dan fijn op m’n laptop naar Prinsjesdag kijken. Maar nu is het in het nieuws dat de Troonrede eigenlijk te ingewikkeld is. Er zouden teveel onbekende woorden en moeilijke zinnen in voorkomen.

Maar een koningshuisdeskundige geeft als commentaar: Hij (de koning) is ons staatshoofd, vandaag representeert hij onze maatschappij. Het gaat over jouw leven, dan mag je best een beetje je best doen om het te begrijpen. Dat lukt vaak echt wel, zolang je niet ondertussen …. met je breiwerkje bezig bent.”

Ja, het gaat over onze energieprijzen, en daar hebben we zeker betrokkenheid bij! We willen best dekentjes over onze benen leggen en vestjes breien tegen de kou. Maar dan wil ik wel doorbreien hoor, ook tijdens het luisteren naar de troonrede!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.