Vrije vogel

Iemand bestelde deze week een paar geborduurde schilderijtjes (“Leuk als kadootje”, schreef ze, en daar ben ik het helemaal mee eens!). Om de juiste uit te zoeken pakte ik gelijk al mijn vogeltjes-schilderijtjes erbij. Ze zijn zo leuk allemaal!

Bezig zijn met mijn blog en shop voel ik mij zelf ook vaak een ‘vrije vogel’! Wat ik doe, vind ik ook “zò leuk allemaal!” Ik kan heel veel bezig zijn met handwerk, en daar via foto’s en blogjes anderen van laten meegenieten. Elke dag bezig met handwerk: wat een voorrecht!

En als ik zin heb om even weg te gaan, dan kan dat! Vandaag ‘vlieg’ ik (met de auto) nog even een weekendje weg. De vogels achterna, dus een klein eindje richting het zuiden. De blogjes van de komende dagen zijn voorgeprogrammeerd, en bestellingen worden pas na het weekend verzonden.

2 gedachten over “Vrije vogel”

  1. Vogels zijn altijd een dankbaar ontwerp voor borduurwerken. Regelmatig zie ik hele wolken met spreeuwen voor de flat in de lucht vliegen, ze zwieren dan heel mooi in een vloeiende beweging, ook hoor ik regelmatig het geroffeld van een rode bonte specht die holletjes in de bomen voor de flat aan het aanbrengen is. Mijn favoriete vogeltje is het ijsvogeltje. Ik heb ooit een ijsvogeltje op een tak in het meer geborduurd. Ik geef borduurwerken nooit weg, maar die ene keer heb ik dat wel gedaan, aan de adviseur van het outplacementbureau in 1992 die mij hielp met het zoeken naar een nieuwe baan, deze meneer was ik dankbaar voor alle adviezen en hulp en wist dat hij gek was van ijsvogeltjes, ik heb hem toen mijn geborduurde ijsvogeltje als dank gegeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.