Weekendje weg naar een eiland

Twee lappendekens aan waslijn op Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog kun je als toerist niet zomaar met de auto komen dus alles wat je mee wilt nemen voor een vakantie moet je zelf kunnen sjouwen. Drie jaar geleden waren we op dit eiland en nam ik wat lappendekens mee want een gehuurd huisje voelt gelijk “eigen” als je wat quilts over de banken legt. Ik koos voor dat weekend een paar quilts die zo dun mogelijk waren, zonder tussenvoering, want dan namen ze ook minder ruimte in in de rugzak. Wat warmte betreft had ik beter dikkere quilts kunnen kiezen, want het was dat weekend bitter koud en ik herinner me nog dat het me nauwelijks lukte om deze foto te maken: m’n vingers waren gewoon te koud om het knopje in te drukken. Maar ik wilde toch wel heel graag zo’n foto met de vuurtoren erbij! Dit weekend gaan we onze gezinstraditie voortzetten en gaan we opnieuw midden in de winter naar een gehuurd huisje. Dit keer naar Terschelling! Dit blogje maakte ik van te voren en kan ik nog op vrijdag publiceren. We moeten vroeg weg om de boot te halen. We gaan er vanuit dat er in ons verafgelegenhuisje in de duinen ook geen internet zal zijn. Dus het komend weekend geen nieuwe handwerken op deze blog, maar dinsdag ben ik er weer! Net als deze lappendekens zal ik dan wel lekker uitgewaaid zijn.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude breiboekjes steek voor steek

Geborduurd Makkumer bord

De mooiste brei- en haakstekenboeken

Wijzen uit het oosten op weg naar het noorden

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen