Welkom op mijn vernieuwde website

Welkom op mijn vernieuwde website!
Ik ben een beetje anders gaan bloeien.

De layout van mijn vorige website heeft zeven-en-een-half jaar dienst gedaan. Al die jaren heb ik met plezier mijn blogjes gepubliceerd, boeken en tijdschriften en oude handwerken toegevoegd aan mijn shop, mailtjes beantwoord en bestellingen verstuurd.
En nu is het tijd voor een nieuwe fase met een nieuwe website!
De opzet is eigenlijk hetzelfde: ik blog over nieuwe dingen die ik toevoeg aan m’n shop en ik blog over dingen uit mijn eigen leven die ik wil delen, bijna altijd aan de hand van een handwerkje.

De vernieuwing heeft te maken met een gewijzigde weergave en de technische opbouw omdat niet alle functies meer werden ondersteund.
Ook heeft deze nieuwe opzet mogelijkheden voor extra knoppen, die ik later nog ga toevoegen.
De sidebar met het overzicht van mijn bijna zesduizend blogjes is verdwenen op de home-page. Maar hij is er nog wel, en de archief-functie is zelfs uitgebreid. Je kunt klikken op het icoontje met ‘zoeken & archief’ en daar vind je alle oude blogjes voor heel veel leesplezier!
Vandaag zijn we nog bezig om de migratie te voltooien en de losse eindjes vast te maken. Het overzetten duurt nog een paar uur en tot die tijd zijn de foto’s nog niet allemaal scherp. Er moeten bijvoorbeeld 1500 ‘featured images’ opnieuw gegenereerd worden, en dat duurt even.

Veel surfplezier!

7 reacties op “Welkom op mijn vernieuwde website”

 1. Mooie website, Margriet! Overzichtelijk en helemaal van deze tijd.
  Ga nog maar lekker lang door 🙂 .
  Groeten van Digna en complimenten aan je man voor zijn inzet!

 2. Margriet Hof

  Bedankt voor jullie reacties!
  Een dag later is de server nog steeds aan het stampen om alle featured images scherp te krijgen, maar dat komt nog wel goed. Het was een grote ‘migratie’ en we zijn blij dat alles zo goed is verlopen.
  En de complimenten heb ik zéker aan mijn man doorgegeven! Hij heeft het allemaal uitgezocht en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013