Zomers boeket

De zomer is er om volop van te genieten! Het gaat in het nieuws vaak over het weer (en dat is ook logisch, en nogal bepalend voor hoe we de zomer en het klimaat beleven). Maar er zijn ook nog de bloemen!
Gister aan het eind van de middag ging ik nog even een eindje fietsen want ik had zin om Boerenwormkruid en Guldenroede op vaasjes te zetten. Ik heb genoeg mooie vazen in huis, maar dit keer wilde ik lege jampotjes. Dat staat gewoon lekker zomers, overal in de kamer een bosje gele veldbloemetjes.
Maar dat háált het natuurlijk niet bij zo’n boeket als dit! Het lijkt wel een geborduurd schilderij uit een paar eeuwen terug, met afhangende rozen in een Griekse vaas.

Dus: binnen of buiten, met zon of met regen (ik was gister maar nèt op tijd terug voor een bui): de zomer is er om van te genieten!
En zo’n bloemenborduurwerk helpt daarbij. Het boeket is geborduurd op een grote lap, die nog niet eerder ingelijst is geweest. Dat kan vast alsnog wel. Na de zomer, als m’n shop weer open gaat, komt dit borduurwerk ook te koop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.