Zomers tasje na zomerstorm

Bruggetje op klompenpad

Voor wandelaars zijn er in Nederland tal van nieuwe wandelroutes uitgezet: Klompenpaden!
We hebben er al verschillende gelopen en zijn enthousiast. De klompenpaden geven de mogelijkheid Bordje klompenpadom langs boerderijen en landgoederen te lopen waar je normaal gesproken niet mag komen. En de goede bewegwijzering en de extra service van leuke bruggetjes maken een wandeling over een klompenpad nog aantrekkelijker. Na de heftige zomerstorm van gisteren wandelden we vandaag een nieuwe route die nog niet zo lang geleden werd uitgezet en genoten van de schoongeveegde lucht.

Maar zoals te verwachten was kwamen we wel wat omgewaaide bomen en afgerukte takken tegen op ons pad. Wat een enorme rukwinden waren dat gisteren!

Gehaakt tasje aan afgebroken tak
Ik gebruikte zo’n afgebroken tak als kapstok om het tasje aan op te hangen waarin ik m’n fototoestel droeg. Gehaakt tasje op boomtakHet lijkt wel of ik elke keer een ander tasje meeneem. Deze wilde ik even uitproberen, en ook dáár ben ik enthousiast over. Een prima tasje, precies groot genoeg voor een fototoestel en een flesje water. Toch zet ik het op m’n shop, want anders krijg ik misschien wel teveel tasjes….
Het leuke van dit tasje vind ik het kleurverloop-garen wat is gebruikt om te haken. Ik kreeg er al een paar complimenten over toen ik het deze week ergens anders uitprobeerde. Voordat ik me er al te veel aan hecht zal ik het maar gauw proberen door te verkopen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Leer beter haken

Beertje Kraai borduurde een Hondje

Borduurwerkje

Brieflezende vrouw in tapisserie

Comments

 1. Lijkt me een heel avontuurlijke wandeling. Vooral foto 1 is erg mooi met dat hout zo natuurlijk gebruikt.

  Je tasje is inderdaad mooi met dat kleurverloop maar omdat ik zelf overdreven veel tassen maakt, laat ik me niet verleiden om het te kopen. Ik ga wel eens even in je shop kijken want je maakt me benieuwd naar de rest.

  Fijne zondag nog,

  Brigitte

  • Margriet zegt:

   Hoi Brigitte, “overdreven veel tassen?” En overdreven veel kussens? Herkenbaar hoor! Maar ieder kussen en iedere tas heeft z’n eigen charme en z’n eigen verhaal, toch?
   En wat vond je van m’n shop?

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen